Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is het masseren van het bindweefsel en de doorbloeding in de huid te stimuleren. Het bindweefsel heeft immers veel bijzondere functies die bijdragen aan onze gezondheid en schoonheid.

In het bindweefsel wordt ook hyaluronzuur aangemaakt, dit lichaamseigen stofje bindt vocht (houdt vocht vast) en creëert daardoor volume aan ons weefsel.

Het bindweefsel bevat ook bloedvaten zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden via het lymfestelsel.

Ook vormt bindweefsel een grote rol in wondgenezing. Tenslotte bevat het collageen, elastische en reticulaire vezels, die zorgen voor elasticiteit, volume en stevigheid.

Met een bindweefselmassage stimuleren we de stevigheid van je huid en zorgen we voor een gezonde teint. Met deze behandeling bekomen we dat voedingsstoffen beter worden opgenomen, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Voor het gezicht hebben we andere wensen dan voor het lichaam: rimpels en fijne lijntjes laten vervagen, de huid een gezonde gloed geven en de verslapte huid verbeteren. Het is de bedoeling dat we de huid dan ook zo veel mogelijk gaan liften.

Deze bijzondere technieken die wij toepassen worden ook wel “nature’s answer to botox” genoemd. Ze helpen het collageen te stimuleren en geven de perfecte natuurlijke glow.

Zo stimuleren we de aanmaak van collageen en maken we je huid opnieuw strakker en gezonder. Geniet van een natuurlijk facelift-effect en ga weer stralend door het leven.

Bindweefselmassage heeft het beste resultaat als het in kuurvorm wordt toegepast: 1 keer per week, 5 opeenvolgende weken. Deze kuur adviseren wij tweemaal per jaar te volgen voor de optimale huidconditie.